Over mij

Eugenia personal trainer

Over mij

Als gediplomeerd NASM (National Academy of Sports Medicine) personal trainer heb ik veel ervaring met het verzorgen van één op één trainingen. Eén van mijn specialisaties is het geven van Core Conditioning Trainingen. Daarnaast ben ik Bewegingsdeskundige (pre)diabetes, overgewicht; gecertificeerd Leefstijl Coach “Bewegen is Medicijn” en  Voedingsdeskundige.

Ik wil mensen een gezonder en gelukkiger leven laten bereiken door ze te inspireren, motiveren, coachen en trainen. Onze omgeving zorgt er voor dat we steeds minder gezond leven zonder dat wij het in de gaten hebben. Zittende beroepen, voorbewerkte voedingsmiddelen en stress leiden tot veel (chronische) ziektes. Het geeft mij energie om mensen te helpen die hun kwaliteit van leven willen verhogen.

Iedereen is anders en daarom geloof ik in een persoonlijk advies en training op maat. Wat is jouw situatie, waar liggen je beperkingen en mogelijkheden? Ik help je bij het behalen van jouw doelen door echt naar jou te luisteren en te begrijpen waar jij behoefte aan hebt.

TIP: Iedereen kan zich personal trainer of voedingsexpert noemen. Vraag daarom altijd naar de juiste diploma’s.

nasm-personal-trainer-diploma
diploma-core-conditioning-trainer
voedingsdeskundige level 1
voedingsdeskundige level 2
bewegen is medicijn trainer
index-php
certificaat kettlbell training