Werkwijze

Werkwijze

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek leer ik graag meer over jouw levensstijl, jouw motivatie, doelstellingen en wensen. Ik vind het belangrijk om alle verwachtingen van beide kanten te bespreken zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Als wij besluiten om samen verder te gaan zullen wij aan het begin van de eerste training een nulmeting doen. Daarmee beoordeel ik jouw conditie en meet ik jouw vetpercentage, lengte en gewicht. Ook voer ik een bewegings- en houdingsassessment uit. Met alle informatie bepaal ik jouw persoonlijke vervolgtraject.

Ik stel op basis van jouw doelstelling(en) een op maat trainingsprogramma samen. De duur, inhoud en frequentie hangt geheel af van alle wensen, doelen, het niveau en beschikbare tijd.

Mijn trainingen volgen een gestructureerde opbouw met het OPT (Optimale Prestaties Training) model. Dit zorgt er voor dat je jouw doelstelling écht kan behalen. Onder mijn deskundige begeleiding ben ik ervan overtuigd dat je binnen enkele weken de eerste resultaten ziet. Bovendien leer ik je tijdens het trainen veel over de werking van je lichaam en spieren.

werkwijze

Voor tarieven klik hier.